Indien je deze nieuwsbrief niet goed kan lezen: klik hier

Image

Infodag

VKT-kampeerreizen

Zondag 17 februari 2019 – Buggenhout

Heb je de reiskriebels te pakken en wil je graag kennismaken met de begeleide kampeerreizen van Vlaamse Kampeertoeristen? Kom dan langs op onze 'Infodag VKT-kampeerreizen'.
Voor de trouwe deelnemers is deze trefdag dé afspraakplaats om vrienden te ontmoeten, anekdotes te vertellen over de voorbije reis en afspraken te maken voor een volgende vakantie. Ook voor kampeerliefhebbers die nog niet vertrouwd zijn met onze begeleide kampeerreizen is dit de ideale gelegenheid om informatie in te winnen en te proeven van ons reisaanbod. Je kan er onze reisbegeleiders ontmoeten en vrijblijvend praktische vragen stellen. Aan de hand van beeldmateriaal stellen wij je onze begeleide kampeerreizen voor.

Iedereen welkom - gratis toegang

Image

Voorstellingen

Image

Waar en wanneer?

Feestzalen Nicolaas, Jachtweg 1, 9255 Buggenhout
Zondag 17 februari 2019 – van 10 tot 17 u

Image

Reisweg

Vanwaar je ook komt, rij steeds richting Dendermonde. Buggenhout ligt langs de N17 van Sint-Gillis-Dendermonde naar Willebroek. Vanaf de N17: volg Buggenhout-centrum tot aan de kerk (Kerkstraat). Neem rechtover de kerk (naast Café Malheur) links de Kloosterstraat, dan de eerste straat links, vervolgens de eerste straat rechts en aan de linkerzijde bevinden zich de Feestzalen Nicolaas.

Image

Meer weten vooraf?

De dag-aan-dagprogramma's van alle reizen kan je raadplegen op onze website. Je vindt ze ook in de brochure Zorgeloos Kamperen 2019.

Image

Een goede raad

Elk jaar opnieuw is er veel interesse voor bepaalde reizen, waardoor deze in een mum van tijd volzet zijn. Zo zijn de reizen Bulgarije en Beieren al volgeboekt. Wie mee wil naar Cévennes & Gorges du Tarn, Driestedentrip ElzasMarokko of Rotterdam XL, moet snel zijn. De laatste plaatsjes vliegen de deur uit! Heb je vragen? Neem gerust contact op met VKT-reizen (T 09 223 77 91 of reizen@vkt.be) voor meer informatie.

Image

Goed verzekerd op reis

VKT-verzekeringen zal aanwezig zijn om al je vragen over motorhome-, caravan- en reisverzekeringen te beantwoorden.

Image

Bezoek ook onze website: www.vkt.be

 

Deze e-mail werd verstuurd door Vlaamse Kampeertoeristen vzw,

Scheldelaan 3a, B-9070 Destelbergen.
Je hebt deze e-mail ontvangen aangezien je inschreef op de VKT-nieuwsbrief.

Wens je deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Dan kan je hier uitschrijven.

 

Stuur deze nieuwsbrief door naar een vriend.

©2019 Vlaamse Kampeertoeristen. Alle rechten voorbehouden.