Indien je deze nieuwsbrief niet goed kan lezen: klik hier

Image

VKT-nieuwsbrief

Image

Kampeertoerist maart 2019

Motorhometest: Knaus Van TI 650 MEG Platinum Selection

 

Expo: European Innovation Awards

 

Toerisme: Van San Marino naar San Leo

 

Wetgeving: Autobestelbon wordt duidelijker

 

Kampeerrally: FICC-rally in Japan

 


En nog veel meer ...

Image

Tolwegen Frankrijk en Bulgarije

Een voorproefje op het toltarievendossier

Trouwe lezers van Kampeertoerist hebben een voetje voor. Hoewel we traditiegetrouw ons omvangrijk toltarievendossier pas in juni publiceren, kunnen zij nu al de voordeligste route door Frankrijk uitstippelen aan de hand van de Franse tollijst 2019. Reis je naar Bulgarije? Weet dan dat daar sinds kort een digitaal tolvignet geïntroduceerd werd.

Image

Camper Cat promoot kattenadoptie

Kartonnen reddingsactie van Volkswagen

Koning van Youtube, maar tevreden met een nederig onderkomen … Spaanse katten worden door Volkswagen verwend met hun favoriete speelgoed en grootste obsessie, een kartonnen doos. De Camper Cat is echter niet te koop voor je geliefde huiskat, hij wordt ingezet in een campagne die straatkatten een droog onderkomen, en liefst zelfs een warme thuis wil bieden.

Image

FICC-rally Japan

Vlaamse Kampeertoeristen naar het land van de rijzende zon

De jaarlijkse rally van de internationale kampeerfederatie FICC vindt dit keer niet plaats in Europa, we trekken van 28/09 tot 06/10 naar het verre Japan! Als Belgische afdeling stuurt VKT natuurlijk ook een delegatie. Alle leden worden uitgenodigd om deel te nemen en te genieten van het programma dat de Japanse Auto Camping Federation voor ons heeft voorbereid, andere VKT-leden beter te leren kennen en over de grenzen heen vriendschappen op te bouwen met andere kampeerders.

Image

Aires de Services de France 

Met dit jaar ruim 4.000 motorhomeplaatsen

Voor motorhomereizigers die hun hart aan Frankrijk verloren hebben, blijft ‘La Carte de France des Aires de Services 2019’ een must aan boord. De geactualiseerde versie bundelt een recto verso landkaart in handig formaat en een brochure met adresgegevens van ruim 4.000 zwerfautoplaatsen. Uniek aanbod voor VKT-leden.

Image

Kustarchitectuur in Rügen

Culturele tip in Noord-Duitsland

Rügen, het grootste eiland van Duitsland, zet in 2019 zijn architecturale erfgoed in de kijker. De weelderige Bäderarchitektur, de bijzondere schelpen van Ulrich Müther … Er valt heel wat moois te ontdekken! Ook goed om weten: Rügen is het eindpunt van de VKT-kampeerreis Noord-Duitse Hanzesteden, een mooie doorreistip!

Image

Kampeerders nemen Kortrijk Xpo over

Gratis duoticket en overnachting voor VKT-leden

Tweedehands motorhomes, stockmodellen, huurvoertuigen, toebehoren … en Vlaamse Kampeertoeristen! Die vind je op 23 en 24 maart 2019 allemaal op het Tweedehands Motorhomesalon in Kortrijk. Aarzel niet om ons een bezoekje te brengen, een babbeltje te slaan en een proefnummer of een reisbrochure mee naar huis te nemen! VKT-leden vinden trouwens een gratis duoticket in hun Kampeertoerist.

Image
Image

Niet te missen

 

Opendeurdagen

 

 

 

Beurzen

 

 

 

Image

Foto van de maand

 

Deze kat had misschien liever een kartonnen camper dan een tent!

Image

Bezoek ook onze website: www.vkt.be

 

Deze e-mail werd verstuurd door Vlaamse Kampeertoeristen vzw,

Scheldelaan 3a, B-9070 Destelbergen.
Je hebt deze e-mail ontvangen aangezien je inschreef op de VKT-nieuwsbrief.

Wens je deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Dan kan je hier uitschrijven.

 

Stuur deze nieuwsbrief door naar een vriend.

©2019 Vlaamse Kampeertoeristen. Alle rechten voorbehouden.